Toivottavasti en ole kauheasti lihonut tämän reilun viikon pelkän olemisen aikana. Tuskin.. Vaikka vähän tuntuu siltä. Kalorit oli tänään varmaan jotakin 3000, pelkkää lihaa ja kasviksia syöden. Ei kai pidä stressata, puhtaastihan minä syön. Siitä on aikaa ihan älyttömästi, kun viimeksi söin jotakin karkkia tai jäätelöä. Mutta tankkauspäivänä 1,5 viikon päästä sitten jäätelöäkin on tiedossa..

Ajattelin, että imisin tietoa sisääni pienemmissä osasissa. Löysin hyllystäni puoli vuotta sitten ostamani lääkiksen pääsykoekirjan (johon tosin tarvitsisi rinnalle lääketieteen termejä selittävän opuksen..) ja se sisältää paljon tärkeää asiaa - jota voisi hyödyntää omassakin treenaamisessa ja elämäntavassa. Jos vaikka siitäkin nelisataasivuisesta raamatusta kahmaisisi viisi sivua päivässä viitenä päivänä viikossa, sen saisi neljässä kuukaudessa läpi. Ei paha. Kirjastosta on nyt lainassa vitamiineista ja kivennäisaineista kertova opus, mutta luettavien kirjojen lista ylipäätään on aika järkyttävän pitkä. Tietoa ei koskaan ole tarpeeksi eikä koskaan voi tietää kaikkea. Mutta tietovarastoaan kyllä voi kartuttaa..

Saankohan minä koskaan sellaista kroppaa, josta haaveilen? Se vaatii työtä ja sitä, että mielenterveyteni nasahtaa kohdalleen vähän nykyistä paremmin. Ei ole kivaa kamppailla syömishäiriöisten ajatusten kanssa, etenkään, kun toimin konkreettisella tasolla kuin normaalit ihmiset. Ajatukset vain ovat mitä ovat. 

Käytiin taas katsomassa pentuja. Vielä kuusi päivää! Sitten ipanapipana saapuu meille. Voi auvoa ja iloa!

Rakastan miestäni ihan valtavasti, mutta on niin hankala olla kun hän on seksuaalisesti valtavan aktiivinen, minä taas ahdistunut ja pelkäävä. Ensimmäisessä suhteessa ei mennyt oikein roolit oikein seksin suhteen.. Painostusta ja vaatimuksia. Seksi lähinnä kuvottaa ja se sattuu. Varmaan tänäkin iltana tehdään jotakin makkarin puolella ja toivon, että tänään ei sattuisi.

Ajatus harhailee kyllä tänä iltana - mutta ei kai se haittaa kirjoittaa välillä mistä sattuu.

On niin paljon asioita, mitä haluaisin tehdä. Laskea pulkkamäkeä, käydä pitkästä aikaa elokuvissa, kirjoittaa sen kirjan, rakastaa tulisesti - tulisemmin kuin nyt, kokeilla agilityä ja koiratanssia, kokeilla tankotanssia, uida avannossa, pyöriä saunan jälkeen lumessa.. Mutta tuntuu, että olen liian lihava kaikkeen sellaiseen. Ensin pitää perhosentoukan kuoriutua kotelostaan, jotta voi nauttia kauniista ja ihanasta elämästä.